لیمو ترش را با چای نخورید
لیمو ترش یا به اختصار لیمو، میوه درختی به همین نام و از دسته مرکبات می باشد. در واقع لیمو ترش درخچه ای است که بلندی آن به چهار متر رسیده و کشت آن فقط در مناطق گرمسیر و آب و هوا مدیترانه ای امکان دارد. شاخه های بلند و برگهای پهن و سبز مات و بیضوی از مشخصات ظاهری این گیاه است.
هند با تولید حدود 16 ٪ در صدر کل تولید جهان، بزرگ ترین تولید کننده لیموترش در جهان است. پس از آن به ترتیب مکزیک (14٫5 درصد)، آرژانتین (~ 10 ٪)، برزیل (8 درصد) و اسپانیا با (7 ٪) تولید می باشد. لیموها را بیشتر به علت آب آنها پرورش می دهند، اگرچه بخصوص در آشپزی از پوست و گوشت لیمو استفاده می شود. لیموها حاوی مقدار زیادی اسید سیتریک هستند که موجب طعم ترش آنها می گردد.
مصرف لیمو ترش همراه با چای معمولاً به عنوان یک چاشنی استفاده می شود. لیمو ترش همراه با چای موجب از بین رفتن ویتامین C آن شده و احتمال آسیب رساندن به مینای دندان را افزایش می دهد و خشکی دهان را افزاش می دهد.
- ۹۷/۰۸/۱۲