رودان بازاریاب

بازاریابی مرکبات

رودان بازاریاب

بازاریابی مرکبات

بایگانی
  • ۰
  • ۰

هشدارها:

آب لیمو با گوجه فرنگی سازگار نیست و از طرف دیگر هیچگاه 3 نوع ترشی را با یکدیگر نخورید.

آب لیموی کهنه مضر است زیرا تبدیل به اسید های مضر می شود.

اگر آب لیمو را نیز در یخچال در صفر درجه هم قرار دهیم طبق نتایج و آزمایشات حاصله پس از 24 ساعت 50% از ویتامین های خود را از دست خواهد داد.

همچنین در بررسی های به عمل آمده ثابت شده که آب لیمو در هوای متعارف و معمولی به کلی فاقد خاصیت می باشد!

بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهد مخلوط آب لیموترش با نوشیدنی های داغ و یا هنگام طبخ غذا موجب اسیدی شدن ماده غذایی می شود. همچنین از زمان قاچ کردن لیمو تا استفاده از آن نباید مدت زیادی بگذرد.

بررسی ها نشان می دهند اگر چه طعم و مزه ی لیمو ترش همانند لیمو شیرین پس از قاچ کردن تغییر نمی کند، اما در سطح آن گاز هایی آزاد می شود که این گازها می تواند برای بدن مضر و خطرناک باشند. ویتامین های لیمو ترش پس از مدت زمانی از بین می روند، پس بهتر است آن را سریعا مصرف کنید.

گفتنی است، خیلی ها عادت دارند آب لیمو ترش را در یخچال نگه داری کنند، اما مطالعات اخیر نشان می دهند استفاده از این آب لیمو ترش بسیار خطرناک است و موجب سمی کردن غذا و از بین بردن ویتامین های موجود در غذا می شود.

  • ۹۷/۰۸/۱۲
  • ابوطالب حیدری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی