زعفران چگونه تهیه میشود؟
زعفران ادویهای پرمصرف است که از گیاهی به همین نام (زعفران) و با نام علمی کروکوس ساتیوس (Crocus sativus) بهدست میآید. بخش قابل استفادهی گیاه زعفران کلالهی آن است که بهصورت دستچین تهیه میشود. سپس آن را طی روند خاصی خشک و بهصورت ادویه استفاده میکنند. ارزش این ادویه بر اساس وزن آن تعیین میشود. رشتههای زعفران رنگ نسبتا قرمزی دارد. گیاه زعفران بهخاطر طعم و رنگی که به غذا میدهد و خواصی که برای سلامتی دارد، بسیار مناسب و مفید است. آن چه سبب میشود زعفران یک افزودنی عالی برای رژیم غذایی باشد، ترکیب طبیعی و منحصربهفرد آن است. زعفران دارای بیش از ۱۵۰ ترکیب باارزش مثل کارتنوئیدها، سافرانال، آنتیاکسیدانها و سایر مواد شیمیایی مانند انواع مواد معدنی و ویتامین ها است که همهی آنها برای سلامت انسان لازم است.
بیشترین شکل استفاده از زعفران بهصورت خشکشده یا پودر است، اما میتوان از مکمل های غذایی زعفران هم استفاده کرد. مقدار کمی از زعفران میتواند اثر فوقالعاده خوبی داشته باشد. بیشترین میزان مصرف زعفران بین نیم تا یک گرم در روز است. زعفران را میتوان بهصورت موضعی برای ماساژ بدن، در سوپها، نوشیدنیهای گرم یا قرصها هم استفاده کرد.
- ۹۷/۰۹/۰۶